Volg ons

Contact of Offerte ?

Meest Verkocht

  • ABB Groepenkast 3 fase met 8 groepen en montage

    ABB Groepenkast 3 fase met 8 groepen en montage

    Prijs: € 665,00

Service en Kwaliteit.


Informatie over uw groepenkast - stoppenkast - meterkast

Meterkast - Stoppenkast of Groepenkast
De meterkast is bijna een basisbehoefte in uw woning. Want met een goede elektrische huisinstallatie heeft u niet alleen stroom, maar ook verwarming en warm water. 

Aardlek
Wanneer de hoeveelheid stroom, die de installatie in gaat, groter is dan de stroom die terug komt, is er sprake van een aardlek. Deze treedt op als stroom via de aarding wegvloeit. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren als de ommanteling van een toestel onverhoopt onder elektrische spanning komt te staan. En u deze ommanteling aanraakt. 
De beste methode om tegen aanraking te beschermen is het snel uitschakelen van de spanning. Dit wordt bereikt met een aardlekschakelaarHet doel hiervan is dus bescherming te bieden tegen elektrocutie.

Extra groepen
De meeste stoppenkasten, groepenkasten, meterkasten zijn minimaal uitgevoerd, terwijl er steeds meer elektrische apparaten bijkomen. Deze apparaten vragen om een grotere capaciteit van de meterkast.

Neem bijvoorbeeld een keramische kookplaat, inductie kookplaat, vaatwasser, wasdroger, combimagnetron of een sauna.
Het levert regelmatig problemen op. Groepen raken overbelast of teveel apparaten staan op een groep, waardoor u de verschillende apparaten niet tegelijk kunt gebruiken. Onze vakmensen kunnen extra groepen voor u plaatsen, zodat uw probleem snel is opgelost.

Groepenkast vervangen goedkoop rotterdam
Renovatie en Uitbreiding

Het kan zijn dat uw meterkast verouderd is. Zeker bij oudere woningen is de veiligheid vaak achter geraakt op de hedendaagse mogelijkheden en wetgeving. Wij kunnen onder andere de volgende werkzaamheden voor u uitvoeren: 

- het vervangen van de oude installatie en het plaatsen van een nieuwe groepenkast
- het monteren van een hoofdschakelaar in de installatie
- monteren van een aardleiding en/of een aardlekschakelaar

Verzwaring
Wanneer u extra groepen laat aanleggen in de meterkast, heeft u vaak ook een verzwaring van uw hoofdzekering nodig. U moet dan de 1 fase aansluiting verzwaren naar een 3 fasen aansluiting, zodat u over een 380 volt toepassing beschikt. Hierdoor wordt de belasting beter verdeeld.

Groepenkast vervangen
Is uw oude groepenkast, meterkast of stoppenkast aan vervanging toe? Heeft u advies nodig voor het vervangen van uw groepenkast of wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw situatie?  Wij kunnen u helpen bij het vinden van de juiste groepenkast voor de beste prijs. Wij kunnen bijvoorbeeld ABB Groepenkasten veel goedkoper aanbieden dan andere leveranciers door groot inkoop en snelle afhandeling van onze orders.

Heeft u ergens anders al een offerte aangevraagd voor het vervangen van de groepenkast? Zo ja opgelett!! deze offerte is geld waard.

Maak gebruik van onze tijdelijke actie en bespaar zelf 10% korting. Want u krijgt van ons 10% extra korting op de groepenkast offerte van de concurrent.

Bel of mail snel deze offerte door, voor deze extra 10% korting op uw huidige groepenkast offerte. Tel. 010 842 03 21.

Groepenkast-Expert.nl is de site voor het bestellen, vervangen, vernieuwen, installeren en uitbreiden van uw groepenkast, stoppenkast, meterkast, elektrakast, zekeringkast.

- Onze monteurs leveren vakwerk, advies en informatie om uw veiligheid te waarborgen.
- Wij hanteren scherpe prijzen.
- Wij geven garantie op al ons uitgevoerde werk ( 5 jaar ) 
- U hoeft bij ons niets vooruit te betalen.
- U hoeft geen voorrijkosten te betalen (regio zuid holland)
- Wij geven 10% extra korting op uw huidige offerte van de concurrent.
- Wij kunnen binnen 2 werkdagen de groepenkast leveren en vervangen.
- Wij zijn flexibel, vakkundig, betrouwbaar.

Dat is de kracht van ons bedrijf. Daarom vervangen wij heel wat groepenkasten in de regio Zuid-Holland.

Groepenkast-expert.nl biedt een professionele service en onderhoud aan uw groepenkast en elektrische installatie voor keukens voor scherpe prijzen.

Groepenkast en installatie prijzenGroepenkast Online BestellenGroepenkast storing of defectGroepenkast aanbiedingGroepenkast offerte aanvraag

Groepenkast vervangen, meterkast, stoppenkast, vernieuwen, nieuwe groepenkast, aansluiten, installeren, montage, offerte, kookgroep, pirilex, krachtgroep, storingsdienst, garantie, aardlekschakelaar, hoofdschakelaar, stoppenkast, meterkast, groepenkast, elektrakast, zekeringkast, informatie, advies