opc_loader

Onze betaal mogelijkheden

Momenteel kunt u bij ons alleen betalen d.m.v vooruitbetaling, iDEAL, contant bij afhalen, onder rembours.

Wij hopen in de toekomst meer betalings mogelijkheden te kunnen aanbieden. Hieronder hebben we een aantal betalingsmogelijkheden voor u uitgelegd.

 

 

   

Vooruitbetaling
Na het plaatsen van uw order stort u het totaabedrag inclusief verzendkosten op de rekening van lichtbrenger-webshop.nl. Houd u er rekening mee dat het enkele dagen kan duren voordat lichtbrenger-webshop.nl het bedrag heeft ontvangen op haar rekening. Na ontvangst van de betaling wordt de order verwerkt en de goederen verstuurd. Vergeet niet bij het overmaken uw ordernummer te vermelden. Rekeningnummer 1469.52.650 tnv Lichtbrenger te Rotterdam


Via iDEAL 
U plaats een bestelling bij Lichtbrenger-webshop.nl. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en de webwinkelier wordt geinformeerd dat de bestelling is betaald. De order zal vervolgens wordt verwerkt en de goederen verstuurd.   

                    

 

Rembours
Voor leveringen die onder rembours worden aangeboden berekenen wij voor een pakket van 0-10kg €15,83 en van 10-30 kg €20,00. Voor dit bedrag wordt het pakket bij uw afleveradres bezorgd en kunt aan de deur contant betalen aan de postbode. Indien u niet thuis bent kunt u met het door de postbode achtergelaten verzenddocument en legitimatie het pakketje op het postkantoor tegen betaling afhalen.