opc_loader

Groepenkast Storing? Bel direct 010 8420 321.Wij komen direct u elektrische korstsluiting verhelpen.
   

Stroomstoring of kortsluiting?

Stroomstoringen kunnen vervelende situaties opleveren. Het kan zijn dat er kortsluiting ontstaat door een defect apparaat, maar het kan ook zijn dat er iets mis is met de huis installatie.

De vermogens van verschillende installaties en apparaten moeten goed verdeeld zijn over de meterkast. Bij overschreiding van de maximale voltage op een groep kunnen problemen ontstaan. Deze problemen resulteren meestal in het uitslaan van de betreffende groep, maar kunnen ook doorbranden van uw bekabeling in de woning tot gevolg hebben.

Elektrische installaties en alles daaromheen staan immers centraal in de bedrijfscontinuniteit. Het snel verhelpen van elektra storingen heeft dan ook de hoogste prioriteit daarom staat onze storingsdienst 24 uur paraat om al uw technische storingen te verhelpen.

Heeft u een stroomstoring? aarzel niet en Bel direct de groepenkast-expert want meeste brand oorzaken ontstaan door korstluiting.

Heeft u een oude meterkast? Laat deze vervangen door groepenkast-expert.nl

Controleer zelf uw Groepenkast.
 

STAP 1: schakel alle groepen via de de schakelaars of groep schakelaars.
STAP 2: schakel de aardlek schakelaar weer in. Als dit niet lukt dan kan de aardlekschakelaar defect zijn. Bel ons dan direct voor het vervangen.
STAP 3: met de aardlek weer aan, alle stekkers uit de stopcontacten halen.
STAP 4: schakel nu alle groepen één voor één weer in. Als nu de aardlek ingeschakelt blijft, dan weet u dat het probleem niet in de installatie zit, maar waarschijnlijk via één van de apparaten ontstaat.
STAP 5: doe alle stekkers van de apparaten er één voor één in, het liefst per groep, totdat de aardlek er weer uitspringt.
STAP 6: u heeft nu de veroorzaker van de storing waarschijnlijk gevonden.
STAP 7: Kijk of er geen overbelasting op de groep kan plaatsvinden. In dit geval zijn uw apparaten waarschijnlijk niet defect.
STAP 8: Onderzoek bij geen overbelasting het betrefende aparaat op storingen (of laat dit doen) of onderzoek het betreffende stopcontact.


Elektra storingen worden meestal veroorzaakt door oude apparaten. 
Groepenkasten zonder aardlekschakelaars worden aangeraden deze te vervangen voor uw veiligheid. 
U kunt ons bellen voor de onderstaande problemen en wij zorgen ervoor dat u elektra storing zo snel mogelijk word verholpen.

Meeste zoekwoorden:
storing elektra, kortsluiting elektra verhelpen, stroomuitval groepenkast, stoppen springen kapot, groep uitgevallen, storing meterkast geen stroom, stopcontact geen stroom, lichtpunten geen stroom, storing verlichting verhelpen, groepenkast verbrand, groepenkast waterschade, aardlekschakelaar slaat uit, of anders natuurlijk.

Contact

*
*
*