opc_loader

Keuken elektra stopcontacten omleggen verleggen of aanleggen


Keuken Elektra aanleggen voor nieuwe Keuken?

Keukenapparaten zijn niet meer weg te denken bij de aanschaf van een nieuwe keuken.

Elk keukenapparaat heeft een ander vermogen en een andere aansluiting. Groepenkast-Expert.nl kan voor al uw keukenapparaten passende stekkers of stopcontacten aanleggen

Wij kunnen u voorzien van juiste advies en informatie over vermogens en groepen indeling. In uw groepenkast, stoppenkast en meterkast.

stopcontact aanleggen keuken elektra Perilex stekker aansluiten perilex stopcontact aanleggen keuken elektra    

Hoge vermogen
Bij de aanschaf van een nieuwe keuken moet niet worden vergeten dat in bijna alle gevallen de stroom vaak niet aanwezig is of op de verkeerde plaats zit.

Voor apparaten met een verrmogen hoger of gelijk aan 2000W moet altijd een aparte groep worden aangesloten.

Let op bij het aansluiten dat de aansluitingen van de apparaten niet achter het apparaat worden geplaatst, met als gevolg dat men er niet meer bij kan voor eventuele reparaties.

Onder aan de keuken zit vaak een plint. Deze is afneembaar. Hier achter is een mooie plek om wandcontactdozen te plaaten voor bijvoorbeeld oven, vaatwasser en de kookplaat.

  stopcontact voor keuken apparaat aanleggen van extra groep

Oude groepenkast? 
Deze zijn meestal minimaal belastbaar door veroudering of te weinig groepen zonder uitbreidings mogelijkheden. Ook komen wij vaak tegen dat de groepen niet achter een aardlekschakelaars zijn aangesloten.

Bij deze groepenkasten word direct aangeraden om te laten vervangen. Want alle groepen moeten volgens de NEN1010 achter een aardlekschakelaar aangesloten worden. 


Keuken elektra alle leidingen verleggen zoals op de keukentekening
      

Heeft uw nieuwe keuken extra groepen nodig doordat deze te veel vermogen opnemen?

Wij kunnen deze aparte groepen of een fornuisgroep vakkundig voor u aanleggen met een stopcontact aansluiting of een perilex stopcontact aansluiting.

Maar ook voor uw vaatwasser, combi oven, koelkast, vriezer, afzuigkap, Qooker, verlichting, elektrische kookplaat, stopcontacten boven het aanrechtblad voor bijvoorbeeld het koffiezetapparaat, waterkoker, totsti apparaat enz.


U kunt hieronder een offerte aanvragen voor uw keuken aansluitingen of andere werkzaamheden. Ook kunt u telefonisch contact met ons opnemen: Tel. 010 842 03 21

Meeste zoekwoorden: keuken elektra, leidingen aanleggen, verleggen, plaatsen, installeren, prijs, prijzen, goedkoop, elektra nieuwe keuken, stopcontakt aanleggen, stopcontact, fornuisgroep, kookplaat stekker, stekker aansluiten, stopcontact perilex, extra groep aanleggen, aparte groep aanleggen, keuken elektra, keuken electra, keuken installatie, stopcontact keuken

Contact

*
*
*