opc_loader

Groepenkast Vervangen Amsterdam

Groepenkast Vervangen Amsterdam

Oude Groepenkast / Stoppenkast Vervangen in Amsterdam.

Deze klant had een hele oude stoppenkast met oude schakelaars en zekeringen. Wij hebben hier een hele nieuwe 3fase groepenkast met 12 groepen en een krachtgroep geplaatst met aardlekschakelaars en een hoofdschakelaar.

Onze klant uit Amsterdam was zeer blij met onze service. 

Wilt u ook een nieuwe groepenkast? Of wilt graag uw groepenkast uitbreiden met meerdere groepen?
Woont u in Amsterdam, Maarssen, Nieuwegein, Utrecht, Zeist, Woerden, De Meern, Vleuten of omgeving? Neem dan contact op met de Groepenkast-expert.nl.  

Wij zijn Expert in het vervangen en uitbreiden van oude stoppenkasten en meterkasten. Wij zijn super goedkoop en snel.

Vraag een Offerte aan of bel ons direct Tel  010 8420 321 voor een afspraak.

Groepenkast vervangen Amsterdam

Groepenkast vervangen Amsterdam en omgeving. Het vervangen van de groepenkast gebeurt vaak bij oudere huizen die een upgrade nodig hebben naar de 21st eeuw. Een andere benaming is een stoppenkast vervangen. De groepenkast voorziet uw woning of bedrijfspand van stroom. Het verdeeld de krachtstroom, welke vanuit de energieleverancier wordt geleverd. Hierdoor is het mogelijk om de elektrische apparaten te kunnen gebruiken. Bij een groepenkast gaat het er vooral op dat de stroom goed wordt verdeeld om overbelasting te voorkomen. Wanneer er overbelasting optreed slaan de stoppen door en zit u zonder stroom. Wij werken snel en efficiënt, neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Wanneer de groepenkast vervangen Amsterdam

Doorgaans zijn er 2 oorzaken waardoor de groepenkast vervangen Amsterdam moet worden. Zoals aangegeven voldoen de groepenkasten van oudere woning niet meer aan de normen van nu. Hierdoor is het verstandig om de groepenkast te vervangen. U krijgt dan een groepenkast die voorzien is van de nodig veiligheid eisen zodat u nog jarenlang kan genieten van uw elektriciteit. De andere reden om de groepenkast te vervangen is wanneer de groepenkast te weinig groepen heeft om de verschillende apparaten in uw woning of pand te voorzien van stroom. De groepenkast verdeeld de stroom in uw woning en beschermd de woning voor overbelasting van het elektriciteitsnetwerk. Wanneer u bijvoorbeeld een aanbouw bijbouwt of toch verlichting wilt aanleggen in de garage dan kan het zijn dat de groepenkast vervangen Amsterdam moet worden. Wij houden rekening met uw wensen en geven passend advies. Door onze ruime ervaring kunnen wij elke klus snel voor u klaren. Neem gerust contact op en wij kunnen uw vragen beantwoorden.

Oude groepenkast vervangen

Wilt u een groepenkast laten vervanegn dan kunt u dat het beste overlaten aan een elektromonteur. Omdat er krachtstroom op staat moet er ervaring en kennis zijn om problemen te voorkomen. Elektriciens van Groepenkast Expert hebben veel ervaring. Hierdoor bent u verzekerd van een juiste aansluiting en zal overbelasting verleden tijd zijn. Wanneer u erover nadenkt om zelf de groepenkast te vervangen zijn er een aantal aspecten waar u kennis over moet hebben. Heeft u dit niet dan raden wij af om hier zelf aan te beginnen.
Hoeveel groepen heeft u nodig in uw nieuwe groepenkast
Heeft u een fase 1 of fase 3 nodig?
Hoeveel aardlekschakelaars moeten worden aangebracht?
Beschikt de woning wel over een fase 3 aansluiting
Kennis over beltrafo
Bent u van plan zonnepanelen te installeren
Zoals u kunt zien is er aardig wat kennis nodig wanneer u een groepenkast vervangen gaat in de omgeving van Amsterdam. Wij kunnen u adviseren over de mogelijkheden. Daarnaast denken wij mee over uw toekomst zodat u niet voor verassingen komt te staan. Het zou zonde zijn wanneer u in de toekomst toch een aanbouw besluit te nemen en de groepenkast deze niet ondersteund.

Prijs voor een groepenkast vervangen

De prijzen voor een groepenkast vervangen Amsterdam kunnen variëren afhankelijk van de eisen die u heeft. Naast de groepenkast vervangen Amsterdam zal er ook een aansluiting van de groepenkast moeten plaatsvinden. Om u een idee te geven van de kosten hieronder een kort overzicht.
Groepenkast met 6 groepen: Gem. € 650
Groepenkast met 8 groepen: Gem. € 700
Groepenkast met 10 groepen: Gem. € 750
U kunt bij ons vrijblijvend informatie opvragen om te kijken welke oplossing bij u past. Het gaat er hierbij om wat u nog van plan bent in de toekomst. Komen er nog nieuwe apparaten bij of bent u van plan een aanbouw te plaatsen.

Wat zijn groepen in de groepenkast

De groepen in een groepenkast verdelen de stroom in uw woning zodat deze gebruikt kan worden.U heeft het vast wel eens meegemaakt dat wanneer u de tv aanzet terwijl u kort daarvoor de wasmachine heeft aangezet dat de stoppen eruit slaan. Dit komt omdat er overbelasting ontstaat op de groepen. Wanneer er teveel stroom via 1 groep wordt geleid wordt deze uitgesloten. Dit gebeurt omdat er anders kortsluiting kan ontstaan, welke in het ergste geval brand tot gevolg heeft. Bij een groepenkast vervangen Amsterdam moet u er dus rekening mee houden hoeveel apparaten er moeten worden aangesloten en het soort apparaten wat wordt aangesloten. Wij zullen samen met u in gesprek gaan om erachter te komen hoeveel groepen uw nieuwe groepenkast nodig heeft. Wij maken hiervan een tekening zodat alles duidelijk is en u het gewenste resultaat krijgt. Neem gerust contact op voor meer informatie met betrekking to de groepenkast vervangen Amsterdam.

Groepenkast vervangen Amsterdam onder spanning

Zoals net ook al aangegeven raden wij af om de groepenkast vervangen Amsterdam zelf te doen. Dit komt omdat er veel fout kan gaan wanneer u niet bekend met alle aspecten. Het is van nog groter belang dat u dit helemaal niet doet wanneer de groepenkast nog onder spanning staat. In dit geval is het helemaal verstandig om het te laten doen door een erkende elektromonteur. Wij werken met professionals die meerder jaren ervaring hebben met de groepenkast vervangen in de omgeving van Amsterdam. Buiten de groepenkast vervangen Amsterdam is het altijd verstandig om na te gaan of de spanning er wel is afgehaald. Wij staan altijd voor u klaar met eerlijk advies.

Terug