opc_loader

24 uurs storingsdienst voor bedrijf en particulieren.
Tel.: (010) 842 03 21

Elektrische installaties en alles daaromheen staan immers centraal in de bedrijfscontinuniteit. Het snel verhelpen van storingen heeft dan ook de hoogste prioriteitdaarom staat onze storingsdienst 24 uur paraat om al uw technische storingen te verhelpen. U kunt ons bellen voor de onderstaande problemen en wij zorgen ervoor dat u groepenkast zo snel mogelijk weer goed functioneert.

- kortsluiting elektra verhelpen.
- stroomuitval groepenkast.
- stoppen springen kapot.
- groep uitgevallen.
- storing meterkast geen stroom.
- stopcontact geen stroom.
- lichtpunten geen stroom.
- storing verlichting verhelpen.
- groepenkast verbrand.
- groepenkast waterschade.
- aardlekschakelaar slaat uit.
- of anders.

 

Als een stroomstoring zich voordoet, kunt u aan de hand van onderstaande stappen de oorzaak ervan achterhalen
STAP 1: schakel alle groepen via de de schakelaars of groep schakelaars.
STAP 2: schakel de aardlek schakelaar weer in. Als dit niet lukt dan kan de aardlekschakelaar defect zijn. Bel in dat geval een installateur om hier naar te kijken.
STAP 3: met de aardlek weer aan, alle stekkers uit de stopcontacten halen.
STAP 4: schakel nu alle groepen één voor één weer in. Als nu de aardlek ingeschakelt blijft, dan weet je dat het probleem niet in de installatie zit, maar waarschijnlijk via één van de apparaten ontstaat.
STAP 5: doe alle stekkers van de apparaten er één voor één in, het liefst per groep, totdat de aardlek er weer uitspringt.
STAP 6: u heeft nu de veroorzaker van de storing waarschijnlijk gevonden.
STAP 7: Kijk of er geen overbelasting op de groep kan plaatsvinden. In dit geval zijn uw apparaten waarschijnlijk niet defect.
STAP 8: Onderzoek bij geen overbelasting het betrefende aparaat op storingen (of laat dit doen) of onderzoek het betreffende stopcontact.
 

De vermogens van verschillende installaties en apparatenmoeten goed verdeeld zijn over de meterkast. Bij overschreiding van de maximale voltage op een groep kunnen problemen
ontstaan. Deze problemen resulteren in het uitslaan van de betreffende groep, maar kunnen ook doorbranden van uw bekabeling tot gevolg hebben.

Oude stoppenkasten kunnen veel problemen veroorzaken. Groepenkasten zonder aardlekschakelaars worden aangeraden deze te vervangen.

Na een storing melding kunnen wij binnen 2 uur bij u zijn om het te verhelpen.

Storing melden Vergeet uw telefoonummer en adres niet!

*

Groepenkast storing, groepenkast defect, groepenkast kortsluiting, groepenkast kapot, groepenkast verbrand, groepenkast waterschade, groepenkast overbelast, groepenkast aardlekschakelaar kapot, groepenkast vervangen groepenkast gesmolten zekering, geen stroom groepenkast, geen stroom stop defect, stoppenkast kapot, kortsluiting zekering, stoppenkast defect, stoppenkast vervangen, vernieuwen
 

Contact

*
*
*