opc_loader

Inductie Kookplaat een nieuwe stekker laten aansluiten?
Bel ons voor een snelle prijs Tel 010 8420 321

  Kermische kookplaat laten installeren met perilex stekker  stopcontact voor keramische kookplaatPerilex voor keramische kookplaat  

Uw perilex stekker aansluiten is onze dagelijks werk.  
Aansluiten van een perilex stekker op een fornuis of een inductie kookplaat is ons dagelijkse werk vraag nu een offerte aan en ontvang 10% korting.


Geen stekker gekregen voor uw Perilex aansluiting?
Een inductie kookplaat wordt geleverd zonder stekker (perilex) en vaak ook zonder aansluitsnoer (5 aderig). Dit komt omdat de fabrikant de inductiekookpaat levert in diverse landen en in elk land zijn de aansluitingen verschillend.
In Nederland hanteren we dat voor een inductie kookplaat een dubbele groep (= een kookgroep) wordt gebruikt. Deze inductie kookplaat is dan maximaal 7000 watt. Voor een kookplaat van 10.000 watt hanteren we een 3 fase kookgroep.
Wij adviseren altijd als u elektrisch gaat koken om 3 fase aan te vragen bij uw energiebedrijf. Waarom doen we dit? Als u elektrisch kookt en u zet bijvoorbeeld de vaatwasser aan dan heeft u 90% kans dat de hoofdzekering van het energiebedrijf eruit springt. Doordat u een 3 fase groepenkast heeft wordt het vermogen verspreid over 3 fasen waardoor u verzekerd bent van elektriciteit.

Offerte aanvraag voor keukenelektra

*
inductie kookplaat, stekker, keramische kookplaat, fornuis, inductie plaat, aansluiten, installeren, vervagen,  prijs, prijzen, goedkoop, elektra nieuwe keuken, stopcontakt aanleggen, stopcontact, fornuisgroep, kookplaat stekker, stekker aansluiten, stopcontact perilex, stopcontact keuken

Contact

*
*
*