opc_loader

Tuinverlichting aanleggen

Wij raden u aan om tuinverlichting aan te brengen die werkt op 12Volt. Dit is veiliger en bespaart energie in vergelijking met tuinverlichting die werkt op 220Volt. Bij tuinverlichting van 12Volt heeft u wel een transformator nodig die de netstroom van 220Volt omvormt naar 12Volt.

Om nog meer rendement te halen uit uw energieverbruik kunt u de tuinverlichting met een dag- en nachtsensor aan en uit laten schakelen. Als het donker wordt gaat de tuinverlichting ook automatisch aan en bij daglicht gaat deze weer uit.

LED verlichting aanleggen

Waarom LED-verlichting?

LED-verlichting helpt u het energieverbruik terug te dringen. De reden waarom wij graag LED-verlichting installeren is dat wij onze klanten graag helpen meer rendement uit hun elektrotechnische installatie te halen. Hierdoor kunt u optimaal profiteren van de winst die met LED-verlichting is te behalen.

 

Voor elke ruimte een oplossing

LED-verlichting biedt voordelen voor zowel de zakelijke als particuliere markt. Kantoren, winkels, gezondheidscentra of de industrie. Dit zijn allemaal ruimtes waar veel licht gewenst is voor een optimaal werkklimaat en een optimale sfeer. LED-verlichting helpt u het energieverbruik terug te dringen. Een investering die in een paar jaar is terug te verdienen. Bovendien kunt u met LED-verlichting uw lichtopbrengst optimaal afstemmen op het gebruiksdoel.

 
Ook voor de particuliere gebruiker worden steeds meer armaturen op de markt gebracht. Zo kunt u in uw woning naast energiebesparing ook een bijzondere sfeer creëren met LED-verlichting.

Installatie LED-verlichting

De installatie van LED-verlichting is niet complex, maar om optimaal gebruik te maken van aanvullende bedieningspanelen en dimmers is het raadzaam een professional in te schakelen. SnoWi Elektrotechniek is de juiste partner om uw installatie op een veilige en professionele manier voor u uit te voeren. Zo kunt u alle voordelen van LED-verlichting optimaal benutten.

Installeren van keukenverlichting doen wij ook!

Noodverlichting aanleggen


Vluchtrouteverlichting, anti-paniekverlichting en verlichting van werkplekken met verhoogd risico vallen onder de term noodverlichting volgens de NEN-EN 1838 normen. Op deze pagina lichten wij deze begrippen kort toe.

 • Vluchtrouteverlichting
  De vluchtrouteverlichting moet zeker stellen, dat de vluchtmogelijkheden goed worden herkend en op een veilige manier kunnen worden gebruikt. Vluchtrouteverlichting bestaat uit de vluchtwegverlichting (verlichting van de route zelf) en vluchtwegaanduiding. Vluchtwegaanduiding bestaat uit beeldtekens, de pictogrammen. Deze wordt in detail beschreven in de NEN 6088.
   
 • Anti-paniekverlichting
  Deze verlichting dient paniek te voorkomen en personen in staat te stellen een plaats te bereiken waar de vluchtroute kan worden herkend.
   
 • Verlichting van werkplekken met verhoogd risico
  Deze dient ervoor te zorgen dat personen die door het wegvallen van de verlichting en daardoor in een gevaarlijke situatie terecht zijn gekomen, voldoende licht hebben om veilig te kunnen vluchten.


 

Contact

*
*
*