opc_loader

Intercom Systeem Aanleggen

Intercom systeem aanleggenTel. 010 842 03 21


Niet alleen expert in groepenkasten

Wij vervangen niet alleen groepenkasten maar ook intercomsystemen. Meerdendeels plaatsen wij een nieuwe Comelit intercomsysteem bij een verouderd systeem. Maar lossen ook geregeld problemen op in de bestaande installaties zoals een defecte bel, defect intercom telefoon of beeldscherm.
Heeft u ook een probleem met uw oude intercomsysteem die constant stoort met praten, luisteren of de beeldkwaliteit? Vraag dan snel een offerte aan voor het vervangen van uw intercomsysteem en ontvang tijdelijk 10% korting op de installatiekosten.
Wij kunnen een nieuwe modern intercomsysteem aanleggen in uw woning / kantoor of bedrijf. Ook lossen wij problemen op voor de bestaande installaties en vervangen wij onderdelen zodat het weer prima functioneert.
Wij kunnen de comelit intercomsystemen goedkoper aanbieden dan andere leveranciers doordat wij groot inkopen en snel afhandelen van onze orders.

Ook doen wij eenvoudige belinstallaties aanleggen voor appartementen, gallerijen met een deuropener.
 

intercom storing, intercom defect, bel installatie kapot, intercom vervangen,intercom geen geluid, intercom vernieuwen, comelit intercom plaatsen, oude intercom vervangen voor een nieuwe intercom, beeld interDeurintercom aanleggen bij een hek of poort of in een woonhuis is vaak een probleem doordat de bekabeling niet kan worden voorzien. Comelit richt zich op innovatieve oplossingen in deurintercom en heeft met Ipower een bijzonder systeem op de markt gebracht.

Naast de 230V netspanning is geen andere bekabeling nodig om een deurintercom installatie aan te leggen. Overal waar netspanning is werkt de deurintercom.

Vraag een gratis offerte aan op maat.

    Tel 010 842 03 21 / Lichtbrenger Elektrotechni

Offerte aanvraag Intercom systeem

*

Contact

*
*
*