opc_loader

Keramische Kookplaat

  Kermische kookplaat laten installeren met perilex stekker  stopcontact voor keramische kookplaatPerilex voor keramische kookplaat  

Uw perilex stekker aansluiten is onze dagelijks werk.  
Aansluiten van een perilex stekker op een fornuis of een inductie kookplaat is ons dagelijkse werk vraag nu een offerte aan en ontvang 10% korting.


Geen stekker gekregen voor uw Perilex aansluiting?
Een keramische kookplaat wordt geleverd zonder stekker (perilex) en vaak ook zonder aansluitsnoer (5 aderig). Dit komt omdat de fabrikant de kookplaat levert in diverse landen en in elk land zijn de aansluitingen verschillend.
In Nederland hanteren we dat voor een kookplaat een dubbele groep (= een kookgroep) wordt gebruikt. Deze kookplaat is dan maximaal 7000 watt. Voor een kookplaat van 10.000 watt hanteren we een 3 fase kookgroep.
Wij adviseren altijd als u elektrisch gaat koken om 3 fase aan te vragen bij uw energiebedrijf. Waarom doen we dit? Als u elektrisch kookt en u zet bijvoorbeeld de vaatwasser aan dan heeft u 90% kans dat de hoofdzekering van het energiebedrijf eruit springt. Doordat u een 3 fase groepenkast heeft wordt het vermogen verspreid over 3 fasen waardoor u verzekerd bent van elektriciteit.

Lichtbrenger Elektrotechniek Rotterdam,vlaardingen,schiedam,gouda,bergschenhoek,schiebroek,capelle aan den ijssel,moordecht,zoetermeer,enz.
Tel 010 842 03 21 Aansluiten installeren plaatsen van perilex stekker met snoer op de kookplaat of fornuis.

Offerte aanvraag voor keukenelektra

*

Contact

*
*
*